Риера: Ман Юнайтед са големи късметлии

14:13
Риера: Ман Юнайтед са големи късметлии
Испанският халф на Ливърпул Алберт Риера се включи към атаката на мърсисайдци срещу съперниците на им във Висшата лига на Англия Манчестър Юнайтед. Според футболистът "червените дяволи" заемат първото място в класирането благодарение единствено на големия си късмет, който ги спохожда в последните няколко шампионатни срещи.

"Не обичам да говоря за футбол, когато трябва да обсъждам късметлийски отбори", заяде се с Юнайтед Алберт Риера.

"Те успяха да отбележат победните си голове в последните минути на мачовете, а ние допуснахме изравняване тогава. Така или иначе сме с равен брой точки и продължаваме напред. Ще се борим до края за титлата", каза още испанският футболист.

В момента лидер в английската Висша лига е отборът на Манчестър Юнайтед с актив от 47 точки, колкото има и Ливърпул, но головата разлика на мърсисайдци е по-лоша. "Червените дяволи" обаче имат и един мач по-малко от своите съперници.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mom4il4o0o
22.01.2009 22:23

Бе всички отбори имат късмет но понеже сега манчестърките ги изместиха от 1-вото място и веднага почнаха да говорят,ама ина4е те като бяха водач в класирането нито дума не се чува6е против никой. *smile*

miros008
22.01.2009 21:18

Абе брат ми Риера кой у последните минути винаги си изкарва неква измислена дузпа като срещу Атлетико. *evil*

cayenne
21.01.2009 23:46

Мисля че отбори като Ливърпуул и Челси за късмет нямат право да говорят ?

des_v24
21.01.2009 19:06

Да наистина голям смях ,но ако той наистина е казал всичко това ,ами ОК може да си говори каквото иска.А Манчо дали бият в 90 мин има ли значение важното че побеждават.Победите им не са случйни титлата все още не е решена ,но че Пуул губят вяра в нея се усеща *smile* :0 !!!

incrediblefan
21.01.2009 18:39

СмеХ...смеХ....или тва е няква измислица на журналистите или Риера не си е пил хапчетата *wink* Цялото му изявление буди СМЯХ *joking* Титлата вече не е в ръцете на Пул и почнаха да се нервират..... Спокойно...САФ си знае работата *sick*

bianconer85
21.01.2009 18:37

Той голям футболист се изказал - Алберт Риера следващия път да питат арбелоа или н'гог. То с такива футболисти как да станеш шампион незнам рафа бенитез откъде ги изкопава. Истината е че ливърпул ще са нищо без един техен играч - Стивън Джерард - най-големия той просто влачи целия отбор на гърба си за мен е по-добър и от роналдо и меси и всички останали такива манекени. а пък ти VasilGeorgiev стига моля ти се отбори без история нищо не можели да направят - ми нали за да имат история трябва да почнат отнякъде бе. Ман Юн преди премиершип да не са били със страшната история тогава кво феновете на нотингам форест и сигурно и те така са викали а виш къде са сега

energie_95
21.01.2009 18:30

Абсолютно вярно е,че Ливърпул са най-големите късмтелии,а не Манчестер Ю.

Miryo
21.01.2009 18:22

Ами така са слабаците, като не им изнася винаги си намират някакво оправдание *stop*

VasilGeorgiev
21.01.2009 17:10

Frankie_Lampard ква Астън Вила бе? И кви са тия Челси които ги слагаш в битката. По-добре да мислят за другата година и да се надяват новият им собственик да им налее още повече пари, че да направят нещо повече. Отбори без история като Челси неможе да постигнат нищо.Да не говорим за Астън Вила.

PRI_A_TEL
21.01.2009 16:58

С такива "Коментатори" Ливърпул ще чакат титлата след някоя друга годинка или когато имат "Късмет". Може ли да коментираш че другите били късметлии? Късмет в какво? В това че биеш ли?
Хората са казали че късметът идва с желанието, а апетитът с яденето в този случай Ман Юн. ще са късметлиите, а Ливърпул ще трябва още много пъти да вади второто полувреме топката от вратата си. В когато си надъхан за победа дори и да си по слаб противник шансовете се изравняват когато отбора срещу вас разчита само на техника, тактика и късмет, а това го знае всеки които е играл някога нещо като хората.

Frankie_Lampard
21.01.2009 16:31

CRonaldo_fen честитиш титла ?! Ти изобщо знаеш ли колко кръга остават ? Мисля , че този сезон нито Ман.Юн. , нито Челси , нито Ливърпул са достойни за титлата. През този сезон много слаби изяви като цяло на всички футболисти с малки изключения. Аз съм фен на Челси , но с тази игра няма как да стане.А за Ливърпул.. Риера явно е забравил началото на този и края на миналия сезон.. - Те имаха най-много вкарани голове от 80-90 мин. Много бих се радвал ако Астън Вила поднесат някава изненада сред големите 4 , но силно се съмнявам. И пак този шампионатен сезон ще завърши с битка м/у Манчестър Юн. и Челси *wink*

henryal
21.01.2009 15:27

Ами с "надяването" ще си и останеш...

beckham_07
21.01.2009 14:52

Неграмотно изказване от некадърен човек.Всякаш само Юнайтед имат късмет.Както е казано по-долу - "Късметът отива при смелите!".Аз само докато видях,че Бенитез сменя Торес и бях сигурен,че Евърън ще изравнят.Пък и Ливърпул колко мача взеха в последните минути и обръщаха благодарение на Джерард?Втория пулосезон като дойдат Ливърпул,Арсенал,Сити и Тотнам на "Олд Трафорд" ще си тръгнат както си замина и Челси!Тази година се надявам МАНчЕСТЪР юНАЙТЕД пак да са шампиони!!!

Spider17
21.01.2009 14:42

Не разбирам само как това, че играят в Ливърпул ги прави добри футболисти?! Има много примери за големи отбори с трансферни недоразумения в редиците си. Мисля че в Ливърпул са най-добре запознати. Как иначе не са ставали шампиони от доста годинки?!
(само за сведение: не съм фен нито на Юнайтед, нето на Ливърпул- говоря от позицията на човек, следящ футбола)

avenue15
21.01.2009 14:37

Spider!?Цвекла ама играят в Ливърпул,като ги стигнеш тогава ги нападай

Crissstiano
21.01.2009 14:31

Ливърпул малко ли точки взеха в последните минути на мачовете,това изказване за мен е знак за безсилие в отбора на Ливърпул

CRonaldo_fen
21.01.2009 14:27

Риера също и не разбира че това е края *stop* Ливърпул бяха дотук До сега бяха на крилете на радоста просто, защото Юнайтед обикновенно прави слаб старт, а и "червените дяволи" бяха с два мача по-малко. И сега виждайки, че титлата си отиде от Ливърпул започват със злобни и необмислени нападки. Но така само доказват, че са слаби не само на терена А за всички фенове на Юнайтед (какъвто съм и аз) честита титла момчета и момичета *wink* *devil*

VasilGeorgiev
21.01.2009 14:19

Еми така е като не може да играете ще допускате изравняване в края на мачовете от балъшки отбори. Кой както го може

Spider17
21.01.2009 14:17

Боже, колко мъка има по тоя свят...Ливърпул не само че няма да станат шампиони, а и не го заслужават. Манчестър били късметлии. Може, но съдбата обича смелите. Не може да нападаш цял мач и вместо да вкараш 2-ри гол да смениш Торес и Кийн и да пуснеш ония цвекла Бенаюн и Лейва. С този треньор Ливърпул са абонирани да бъдат губещи.