Сливен надви Берое в контрола

17:40
Сливен надви Берое в контрола
Берое отстъпи с 2:0 при гостуването си на Сливен 2000 в контролна среща, като двубоят се игра днес от 15:00 часа на ст. "Хаджи Димитър".

Мартин Цирков откри резултата в 7-та минута, а Марко Илич сложи точка на спора в 82-та минута. Треньорското ръководство на старозагорци даде шанс на футболисти, които по рядко играха до момента. В последните 20 минути на срещата в игра се появиха трима юноши младша възраст родени през 1994 година – Денислав Димитров, Исус Ангелов и Стелиян Евтимов. В 7-та минута домакините откриха резултата. След центриране на Ивайло Петров Мартин Цирков бе оставен непокрит в наказателното поле и с глава от 6 метра откри резултата. Седем минути по-късно след центриране от фаул на Стойчо Младенов Иво Гюров се озова на добра позиция. Юношата на Берое отправи удар с глава, но кълбото премина в страни на вратата. В 25-та минута Ивайло Петров центрира от дясно към Хюсеин Филипов, но Теменлиев се намесва добре и изпревари футболиста на домакините. Три минути след това след грешка на Тодор Тодоров Хюсеин Филипов остана сам срещу вратаря на гостите Теменлиев. Появилият се като резерва футболист на Сливен се опита да прехвърли стражът, но не намери рамката и кълбото премина над напречната греда в аут. В 40-ата минута Валентин Веселинов стреля от 20 метра в долният десен ъгъл, но Теменлиев бе заел добра позиция и спаси. Две минути по-късно Павел Ковачев с тяло блокира опасен удар на Хюсеин Филипов към вратата на Теменлиев. Пет минути след подновяването на играта Марко Илич пробва удар от далечно разстояние по земя, но твърде слабо и неточно. В 52-та минута Иво Гюров отправи удар от границата на наказателното поле, но кълбото преми на метър в дясно от вратата на Георгиев. Три минути по-късно Милен Митев стреля от 24 метра, но Теменлиев спаси. В 57-ата минути гостите имаха добра възможност за попадение. След центриране от корнер Ковачев се извиси над всички, но не успя да намери добре топката и домакините се справиха с опасността. В 66-та минута след центриране от фаул в наказателното поле Александър Томаш изби с глава, но топката попадна право в краката на Стоян Стефанов. Футболистът на домакините отправи силен удар от 25 метра, но Теменлиев реагира отлично и спаси.

В 73-та минута Марко Илич стреля от пряк свободен удар, но топката преми на 1,5 м в ляво от вратата на Теменлиев. Минута по-късно Петър Димитров центрира от дясно в наказателното поле, където Николай Станков свали с глава към Мартин Райнов. Опорният полузащитник стреля без подготовка от 12 метра, но на метър над вратата на домакините. В 82-та минута домакините стигнаха до второ попадение. Стоян Стефанов проби от дясно и пусна към Марко Илич, който прати кълбото неспасяемо в горният десен ъгъл за 2:0. Две минути по-късно Георги Недялков стреля извън наказателното поле след триходова комбинация, но кълбото излезе в аут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация