Венци Стефанов за фенове на Славия: Сбирщина наркоманчета

14:51
Венци Стефанов за фенове на Славия: Сбирщина наркоманчета
Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов се изказа доста остро към част от феновете на "белите", като дори ги нарече наркоманчета.

Както е известно, ултрасите нападнаха Венци след равенството 1:1 с Пирин на "Овча купел", като го обвиниха в задкулисни игри.

"Какви са тези? Една сбирщи­на наркоманчета!. Колко пи­рона са забили те на стадио­на, какво са дали на Славия?!"

"Те наясно ли са, че ние сме мо­же би единственият отбор, който има своя собственост, в който се раздават редовно заплатите, в който никога не е имало проблеми с премии, лагери, екипировки и други?"

"От позицията на какви те си позволяват да критикуват мен, който давам всичките си пари за издръжка на този тим? Ще ги видим какви фе­нове са - на следващия дома­кински мач ще плащат по 10 лева за билет!"

"А на по-следва­щия ще трябва да дават по 20! Дали тогава ще дойдат на стадиона, като са такива големи слависти?", обяви възмущението си Стефанов пред "Тема спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LESTENSKI
23.03.2011 16:18

Венци,ако мислеше за "Славия" нямаше да обиждаш и последните подкрепящи отбора привърженици!Ще дойде време,когато отбора ще играе на празен стадион ,срещите ще ги гледате ти,кокала и бандата твои приятели с пропуски на ложите!Жалко за най-стария Софийски отбор!