Наско Сираков: Беше напълно нормално ЦСКА да загуби във Варна

11:48
Наско Сираков: Беше напълно нормално ЦСКА да загуби във Варна
Легендата на Левски Наско Сираков заяви, че провалът на ЦСКА във Варна е бил напълно закономерен. Сираков също така изрази мнение, че след победата на Литекс над Локомотив Пловдив в неделя, "оранжевите" вече са почти сигурни шампиони.

"Загубата на ЦСКА с 0:1 от Черно море въобще не ме учудва и изненадва. Около тях се създаде един изкуствен ореол, който не беше нищо особено. Очаквах Черно море да спечели този мач. Още повече че те са свикнали на този ужасен терен", заяви Сираков в предаването "Хоризонт" по БНР.

Наско похвали Литекс за силните игри. " Литекс направи решителна крачка към златните медали. Срещу Локомотив Пловдив ловчанлии играха много добре и показаха как се взима титлата".

"Адмирации и за гостите, които можеха да спечелят, но не успяха да реализират положенията си. През последните няколко дни се изговори много за срещата Калиакра - Левски, която не се състоя".

"Аз лично поздравявам Цонко Цонев, подкрепям футболните хора в тази им кампания, но не смятам, че това е начинът за бойкот. Не бива да се злоупотребява. На футбола беше нанесен страхотен шамар".

"Загуби футболът, загубиха футболистите. Мачът не се състоя и никой не спечели от тази ситуация. Създадоха се само негативи и допълнителни скандали", завърши Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация