Сити обвини Кака в алчност и непрофесионализъм

12:10
Сити обвини Кака в алчност и непрофесионализъм
Изпълнителният директор на Манчестър Сити Гари Кук стартира кампания срещу звездата на Милан Кака и неговите представители. Според Кук, трансферът на бразилския национал при "гражданите" се е провалил единствено заради "алчността и непрофесионализма" на футболиста и неговия баща, който е и негов агент.

Според медиите на Острова обаче Манчестър Сити е допуснал огромната грешка в преговорите, като не е изпратил мениджъра на клуба Марк Хюз и самият собственик на клуба. Така "гражданите" са загубили голяма част от влиятелния си авторитет и това е допринесло за пропадането на преговорите.

От ръководството на английския отбор твърдят, че парите са основната причина за провала на трансфера, но реалността е коренно различно. Рикардо Кака отказа огромната заплата в Сити, а ръководството на Милан се лиши от 120 милиона евро, за да уважи исканията на самия футболист и привържениците на клуба.

Още повече, че часове след отказа на рекордната оферта Кака заяви: Милан е моят дом, аз дойдох тук и тук е моето сърце.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Spider17
21.01.2009 16:31

Смях...в алчност и непрофесионализъм...Ако е алчност да откаже милиони евро и да се превърне в най-скъпоплатения играч. Или е непрофесионално да остане в клубая който го вкара в европейския футбол. А Сити няма как да се превърне в силен отбор. Даже и с толкова пари. Те нямат манталитета на шампиони. Ще си останат посредствен средняк.

Lucas_Podolski
21.01.2009 14:40

То парите опияняват. Като имаш 500 милиона и си мислиш че си Реал Мадрид от 2004-та. Галактико не се прави така. То ако ставаше така, да ги дадат на Барса за да си сменят името на Ман Сити и това да е.

stef_sh
21.01.2009 14:22

Абе тези Сити са мн тъпи! Не се целете в големите и доказани звезди... намерете някой младок в който има надежда ... гледайте Арсенал какво прави ... Купиват никому известни играчи и ги правят звезди!! Същото важи и за Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Челси, Барселона, Реал Мадрит, Атлетико Мадрит и още мн други отбори!!! Те тези пари които предлагат Манчестър сити .... Аз за такива пари немога да си продам играч на Фифата .... те тръгнали да правят мега оферти ... Били им отпуснати 500 милиона Евро за трансвери... ми с тези пари знаете ли какъв надежден отбор може да се направи .... със играчи на по 20 - 23 - 24 години и някой друг по възрастен за Респект! Трябва малко да се мисли преди да се действа това е от мен! *wink*

dracula_88
21.01.2009 12:53

Не съм фен на Милан, нито на Кака, но аз го "обвинявам" в чест и преданост... А от "Сити" вече прекаляват, това е истински футбол, не "Плейстейшън"!

angel_hi
21.01.2009 12:25

Сити и да имат много пари,все ще са си слаби,дори може и да изпаднат ДАНО.*smile*

Resorter
21.01.2009 12:23

Това отборче вече се чуди какво да измисли.