Рибери се извини за скандалната си 2010-а година

11:22
Рибери се извини за скандалната си 2010-а година
Франк Рибери призна, че "се е загубил" по време на "ужасната" 2010 година и се извини за действията си срещу Франция по време на унижението на Мондиал 2010.

Крилото на Байерн Мюнхен отново е в националния отбор на страната си за първи път откакто участва в стачката на играчите срещу Доменек в Южна Африка миналото лято. 27-годишният французин вероятно иска да забрави 2010 година, в която претърпя множество контузии, секс-скандал, пропусна финала в Шампионската лига срещу Интер, заради наказание, както и провал с Франция на Мондиал 2010, който беше последван от унизителен скандал в лагера на "Петлите". След стачните действия, поведени от Никола Анелка Рибери беше наказан за три мача, но този петък може да се завърне за страната си, след като селекцията на Лоран Блан ще пътува до Люксембург за евроквалификациите. На пресконференция по този повод, Рибери каза:

"2010 година беше отвратителна от всяка гледна точка. Дори не говоря за контузиите, които претърпях. Личният ми живот, поведението ми като професионален футболист, тръгнах по грешни пътеки. Загубих себе си. Нараних хора, хора, които наистина са ми близки. Разочаровах, дори шокирах доста хора, на които искам да се извиня. Понякога бях съден справедливо, понякога грешно. Говориха и писаха неща за мен, неща, които наистина ме нараниха, защото бяха преувеличени или откровени лъжи."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация