Дарби не сътвори чудото в \"Театъра на мечтите\"

08:38
Дарби не сътвори чудото в \"Театъра на мечтите\"
Манчестър Юнайтед победи Дарби Каунти с 4:2 в полуфинална среща реванш за "Карлинг Къп". "Червените дяволи" изненадващо бяха загубили първия мач с 0:1, но снощната победа ги прати на финала с общ резултат от двете срещи 4:3. Димитър Бербатов получи почивка от Сър Алекс Фъргюсън и не попадна в групата за мача.

В 16-а минута Луиш Нани откри за Юнайтед с удар от около 30 метра. Само 6 минути по-късно Джон О’Шей вкара втори гол за "Червените дяволи". Резултатът стана 3:0 в 34-а минута, а автор на попадението бе Карлос Тевес след пас на Рафаел да Силва.

В 80-а минута "Овните" възродиха надеждите си, след като Грийн бе съборен в наказателното поле от Джони Еванс и реферът отсъди дузпа в полза на гостите. Барнс вкара от бялата точка и намали на 1:3. В 89-а минута обаче Керъл фаулира Тевез в наказателното поле и съдията свири дузпа. Кристиано Роналдо сложи точка на спора с четвърти гол за "Червените дяволи". Дарби обаче не се предаде и стигна до ново попадение, чрез Барнс, който препарира Фостър след пряк свободен удар и оформи крайното 4:2.

Юнайтед ще се изправи на финала срещу победителя от двубоя между Тотнъм и Бърнли. През миналия сезон Димитър Бербатов спечели купата с "шпорите", а сега може да се изправи срещу бившия си тим в спор за трофея.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

teooo1
21.01.2009 16:39

Лесна победа за Манчестър Юнайтед, който и да им е съперник, ще го бият без проблем.Даже ще е по-интересно Бербатов да вкара поне един гол на Тотнъм *joking*

cayenne
21.01.2009 10:24

Червените дяволи снощи показаха добра игра, и имахме още бая положения за гол, но резултатът е доволен. Успех на финала