Велев: Стана хубав мач, но ни липваше ефективност в атака

19:03
Велев: Стана хубав мач, но ни липваше ефективност в атака
Треньорът на Славия Емил Велев – Кокала, остана много разочарован от равенството 1:1 с тима на Пирин. Срещата се игра на стадион "Славия” и бе от програмата на 19-ия кръг на родната "А” група.

"Мисля, че стана един хубав мач. Ние търсехме непрекъснато победата, но малшансът ни попречи да стигнем до трите точки. Видяхте, че Пирин е дошъл тук да се затвори и да играе на контраатака. В крайна сметка обаче смятам, че се получи стойностен двубой, а грешките ще си ги кажем в съблекалнята. Не мисля, че отборът е изпаднал в психологическа дупка, готвим се както винаги сме го правили, но просто не знам защо на терена нещата не се получават. Днес не ни достигна ефективност в нападение, както и от началото на пролетния полусезон, впрочем. Ние обаче трябва да продължим напред и да преследваме целите си до края”, каза Кокала след края на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LESTENSKI
19.03.2011 20:05

Венци,когато в началото на първенството след серия от загуби привържениците на "Славия" освиркаха Кокала ти ги нарече "идиоти".E сега би ли отговорил кой е "идиот"?Може би отговора се крие някъде в ръководството ,след Стоян Коцев "Славия" не е видяла Европа!