Юнайтед гони финал за Карлинг Къп без Бербатов

16:12
Юнайтед гони финал за Карлинг Къп без Бербатов
Английският шампион Манчестър Юнайтед приема тази вечер отбора на Дарби Каунти в мач реванш от полуфиналната фаза на Карлинг Къп. Първият мач, игран на "Прайд парк", завърши при резултат 1:0 за Дарби.

Тази вечер от 22:00 часа българско време в мача на "Олд Трафорд", мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън ще направи няколко промени в основния си състав. Българският нападател Димитър Бербатов получи почивка от шотландския специалист и не попадна в групата за двубоя.

За лидерите във Висшата лига участие вероятно ще вземат Родриго Посебон, Дани Уелбек и Рафаел да Силва, а също така се очаква дебют да направи новото сръбско попълнение на шампионите Зоран Тошич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

screama
20.01.2009 23:13

plamkisa СКРИЙ СЕ НЯКАДЕ И НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ!!!

MeToDueB
20.01.2009 23:06

plamkisa .. не знам какви глупости дрънкаш, но аз до сега откакто е в Юнайтед съм гледал всеки мач на Бербо и не съм видял неспокосани удари и пропуски ... тук-таме има пропуски, но тия 9 гола са от 10 положения. Уникален футболист и в това няма спор ! Явно не разбираш от футбол ... Бербатов притежава много качества, които много силни футболисти не притежават. Той има страшно много опит и влага много мисъл във всяко действие на терена и отбора върви добре, когато го прави. Погледа върху играта му е невероятен, пасовете също са му брилянтни, и не е лаком, а бие тогава, когато е 90% сигурен, че ще вкара. Добър е с глава, защото е висок, много добре умее да пази топката и знае точно в кой момент да асистира на съотборниците си. Бербатов не е обикновен футболист ! Той е умен футболист и играе с главата си, техничен е и въобще си е един завършен нападател.

brickbat
20.01.2009 21:51

Man Utd Ratings Derby
12. Foster (GK) - - (GK) Carroll 1.
21. Rafael - - Connolly 2.
2. Neville - - Albrechtsen 28.
23. Evans - - Todd 5.
22. O'Shea - - Stewart 5.
17. Nani - - Teale 23.
28. Gibson - - Addison 24.
8. Anderson - - P.Green 4.
11. Giggs - - Davies 20.
19. Welbeck - - Commons 7.
32. Tevez - - Hulse 11

KILLna7
20.01.2009 21:45

Абе незнам друго ама щом взе да ми сравняваш българското първенство с английското значи си мнооого зле.Ти си поредния киорав идиот.За разлика от България в Англия защитата не е такава лембарска.Пробвай ти да минеш покрай Джон Тери и да правиш гол на Чех.Вие едва ли не го имате футбола за елементарна игра.Е не е.И пак казвам изключително глупаво е да сравниш Левски и ЦСКА със Манчестър. *thumb_down*

plamkisa
20.01.2009 21:19

Вижте сега,и аз се радвам,че българин е успял в голям отбор.Но това колко е добър Бербатов е много относителен въпрос.За мен лично той не е за голям отбор като Юнайтед.Просто за момента има известна доза късмет.А за това колко е добър ви давам само 1 пример:
Бербатов още играе в ЦСКА(не сън сигурен за коя година става дума точно).Мачът е "дербито" с Левски.В продължение на цял мач Бербо ходи по терена и стои в засада.Подават му и изпуска 1 куп положения.От 10 положения вкарва 1-но.След мача едва ли не се разревава пред репортерката,защото дори феновете на ЦСКА виждат,че за нищо не става и го ругаят.
10 години по-късно гледам мач на Манчестър.Нашето момче пак само ходи по терена и пипа 4-5 пъти топката.Изпуска положения и отправя нескопосани удъри.Асистира за 1 мижав гол или го вкарва,коментаторът казва "Брилянтно отиграване!Играча на мача!"
А всъщност картинката си е все същата като на онзи мач с Левски...

П.С. : Не сън нито от Левски,нито от ЦСКА.Просто изразявам лично мнение.Приятна вечер на всички.

des_v24
20.01.2009 20:12

Мача със Дарби е важен ,ако Манчестър искат наистина да гонят финал тук в Карлинг Къп.Относно Бербатов-нормално е САФ да му даде почивка.Все пак отбора на Овните не е чак толкова страшен.А и има много млади играчи на които трябва да им се даде шанс да покажат ,че наистина заслужават да са в отбора.Вярвам ,че те ще се справят и ще отстранят Дарби. *wink*

beckham_07
20.01.2009 18:55

Те младите играят по-добре от титулярния състав.Дано да вкараме много голове!!!

angel_hi
20.01.2009 18:20

Много е натоварена програмата на Манчо.Не се знае дали Манчо ще бие.Бербатов не е най-големият там.Вкара няколко важни гола,но не оправдава мн очакванията.Да вкарваше и в националният*smile*.
Трудно ще е на Манчо срещу Дарби,ако искат мн финалът и купата трябва да бият и вкарат поне 3 гола,което е леко невъзможно.

nankis
20.01.2009 18:10

Нашия шотландец си знае работата

captain123
20.01.2009 17:35

Нормално е Сър Алекс да изпробва резервите в този мач, само това да не му изиграе лоша шега.

pumaksl
20.01.2009 17:27

Аз лично съм съгласен със САФ.Трябва да се види младите футболисти дали могат да се справят със напрежението,а и с интерес ще проследя изявите на Тошич,за който много се надявам да му потръгне играта и да е поредната звезда на Манчестър,ако САФ разбира се реши че сърбина е готов за игра.Успех на Ман40 довечера! *wink*

strah
20.01.2009 17:09

аз съм от левски обаче мога да кажа че гонзо нищо не струва както и сички футболисти които играят в бг ... те могат да станат по популярни само ако се изгаврят с някой а не зареди добра игра хах

bianconer85
20.01.2009 17:05

Колко пъти да го казвам. Т***И не пишете за българските футболисти. Бербатов ако е смешен незнам какви сте вие - нещастници. Говеда прости къде е гонзо бе стига завиждахте не съм за цска но просто се радвам за всеки футболист който е успял някакси да се измъкне от лайняната българска действителност защото тук просто няма начин за успех.

Craz1_K1ller
20.01.2009 16:55

По добре че не го пуска Последната среща игра много зле въпреки гола който беше както каза коментатора наистина УНИКАЛЕН от 2 метра за малко да уцели вратаря

svetlio_vn
20.01.2009 16:50

Малко ме учудва това решение на САФ . Победите на Юнайтед напоследък са с по 1-0 и в немалко от тях главна рола изигра именно Бербатов . Освен това тази вечер трябва да спечелим с 2 гола разлика , а и Рууни е контузен . Дано резервите покажат , че заслужават да играят в тим като Ман Ютд !

CaLiVcHo
20.01.2009 16:19

Добър ден на всички любители на футбола.Отсъствието на Бербатов за този важен мач за Манчестър Юнитед не ме изненадва,поради причината че в последно време Бербатов показва класата си и това което умее най-добре и тренъорат Фъргюсън забелязва това издигане на нашия национал.Както Фърги направи изказване преди около една седмица Бербатов навлиза все повече в отбора и се сработва добре,и че за всеки придошъл футболист му трябва време за да се климатизира и да свикне с играта на отбора.Манчестър разполагат с много класни футболисти,на всеки пост може да се каже че има класен резервен вариянт и това най-добре го знае тренерът,затова и той предприема такива транзакций според някои наблюдатели това са рискове при положение,че мачът е с голяма важност но всъщност не е точно така.
Лек ден на всички и Успех в прогнозите *wink*