МФВС подкрепя Михайлов за член на Изпълкома на УЕФА

13:35
МФВС подкрепя Михайлов за член на Изпълкома на УЕФА
Министерството на физическото възпитание и спорта заявява своята подкрепа за българския кандидат за място в Изпълнителния комитет на УЕФА Борислав Михайлов.

Избирането на Михайлов в Изпълкома на Европейската футболна централа ще донесе на страната ни престиж и силни международни позиции за защита интересите на България.

През годините Боби е доказал, че е човек, на когото може да се разчита. Рекордьор по мачове с националната фланелка – 102, 60 от които като капитан. Носител на бронзов медал от световното първенство през 1994 г., трикратен шампион и трикратен носител на купата на България. Футболист №1 за 1986 г. Борислав Михайлов натрупа и солиден управленски опит като заместник председател на Държавната агенция за младежта и спорта и президент на Българския футболен съюз. Безспорни са и множеството му контакти на международно ниво.

МФВС смята, че поне до 22 март всички трябва да се обединим около интереса на България, за да може да разчитаме на силни позиции в управлението на европейския футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация