Левски оглежда нападател на Киево

10:51
Левски оглежда нападател на Киево
Левски е хвърлил око на нападател от италианската Серия "А", пишат медиите на Апенините. Става дума за 27-годишния французин от Киево Сирил Теро. Нападателят играе във Верона от началото на този сезон, като е записал 19 мача и 2 гола. Преди това Теро е играл четири сезона в Белгия за Шарлероа и Андерлехт. Бил е в Стяуа, където за 17 мача вкарва 10 гола.

Негов трансфер в Левски е вероятен само през лятото, при условие че сините вземат поне 2 милиона евро от очакваната продажба на Гара Дембеле.

На "Герена" не обелват и дума за евентуални нови попълнения в атака, след като признаха, че са разочаровани от двете крила Жанвион Матондо и Даниел Младенов. Обществена тайна е, че бъдещето на двамата в Левски е под въпрос и сините търсят нови варианти, най-вече по фланговете.

Онзи ден марокански сайт написа, че Левски следи юношата на ПСЖ Ясин Касми, който още няма професионален договор с парижани. За него обаче ще се бият половин дузина отбори от Франция и Белгия. Това прави доста малка вероятността Касми да дойде на Герена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация