Гара сваля 17-годишна мулатка от Плевен

10:29
Гара сваля 17-годишна мулатка от Плевен
Нападателят на Левски Гара Дембеле има нова мишена. Това е набиращият популярност модел Мери Омерегие. 17-годишната плевенчанка, която вече грабна няколко награди на модния подиум, завъртяла сериозно главата на французина от малийски произход. От тогaва Дембеле не спирал да залива Мери с есемеси и покани за вечеря с продължение.

Красивата плевенчанка обаче била желязна и го попарила с отказа си. Тя все още учи в спортното училище в Плевен и пред приятелки споделила, че приоритет за нея е ученето и развитието й като топ модел.

Това едва ли ще откаже Гара от намерението да я свали. Не може да го спре дори охраната, която шефът на Левски Тодор Батков му назначи след сериите нощни изцепки в Студентския град. Дембеле бе хванат да кара кола със солидно количество алкохол в кръвта. За капак книжката му се оказа фалшива и по-късно той бе осъден.
Информацията за апетита на Гара към плевенчанката едва ли ще се хареса на гаджето на голаджията Стефани. Тя сериозно мисли за брак, но нападателят я реже.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация