Матеус: Интер може да отстрани Байерн довечера

14:57
Матеус: Интер може да отстрани Байерн довечера
Селекционерът на националния отбор на България Лотар Матеус е убеден, че световният и европейски клубен шампион Интер може да отстрани тази вечер Байерн Мюнхен от Шампионската лига. Първият 1/8-финален сблъсък между двата тима в Милано приключи с успех 1:0 за баварците.

През своята състезателна кариера Матеус е играл в различни периоди и за двата клуба. От 1984 до 1988 година Матеус играе за Байерн, след което в Интер за 4 сезона до 1992 година и после пак се връща при баварците, за които се състезава до 2000 година. Въпреки че е германец, селекционерът на България обаче залага за Интер за краен победител в сблъсъка с Байерн.

"Всичко е възможно във футбола. Това включва и победа за Интер в Германия. Сигурен съм, че момчетата на Леонардо могат да се класират за следващия кръг. Байерн е фаворит и никога не се предава, но според мен Интер е по-качественият отбор и има всички шансове", сподели Матеус в интервю за италианския вестник "Гадзета дело Спорт".

" Интер има по-специално място в сърцето ми. Прекарах 4 страхотни години в Италия. Разбира се, че в Германия играх по-дълго, но времето, прекарано с Джовани Трапатони в Милано, не може да се сравнява с нищо друго. Ние написахме историята на този клуб", добави 49-годишният наставник на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

genchooo
15.03.2011 16:09

То и България може да победи Англия на Васил Левски