Най-накрая снимаха Шакира и Жерард Пике да се целуват

18:15
Най-накрая снимаха Шакира и Жерард Пике да се целуват
Ако някой все още се съмнява, че поп иконата Шакира и испанския футболист Жерард Пике имат връзка, може съвсем спокойно да разсее съмненията си, след като най-очакваната и най-търсена снимка се появи в латиноамериканското списание "Caras" ("Лица"), което показа двамата, уловени в момент на страстна целувка.

За връзката между латино дивата и испанският национал, който играе в Барселона се заговори преди няколко седмици, когато двамата бяха видени да излизат от ресторант в Барселона хванати за ръце, но едва сега се появи "графично доказателство" за нежните взаимоотношения. Изданията със светски клюки бяха готови да платят 100 000 долара за такава снимка. Очевидно тя е била направена на 2 февруари, когато Шакира и Жерард са празнували с приятели в заведение в Барселона, тъй като на друга снимка от събитието те са с едни и същи дрехи като на кадъра с целувката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berbo932
15.03.2011 16:02

напшите на търсачката shakira и там ще видите снимките с пике

Addicted92
15.03.2011 00:57

Еми като може нека е с нея , бахти тъпите вестникари .. ! Постоянно се бъркат в живота на хората .. кой с кого върви , кой какво яде , кой къде излиза .. гледайте вашия живот и това е *wink* *thumb_up*

bigred81
14.03.2011 20:48

ей това е наистина много важна новина *lol*