Фен на Асеновец пострада при сбиване на агитки

12:54
Фен на Асеновец пострада при сбиване на агитки
Фен на Асеновец 2005 пострада при сбиване вчера в Асеновград, пред стадион "Шипка" малко преди началото на мача между местния тим и Нефтохимик Бургас.

На място веднага са били изпратени три полицейски патрула, които са предотвратили разрастването на конфликта.

При сбиването е пострадал 36-годишен пловдивчанин, който е с контузна рана на устата. Непосредствено преди началото на мача агитката на отбора-гост навлязла на спортния терен, което е наложило отново намесата на полицията.

Униформените служители и охранители от "Алфа СОТ 2000" са върнали феновете в сектора им. След приключване на футболната среща на ул."Борислав" при съпровождане на автобуса на отбора-гост са били хвърлени камъни по него от неизвестни лица, които са счупили два прозореца и са увредили ламарината от едната страна на "Неоплан"-а.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sam26
14.03.2011 14:33

Ходил съм на мач на Асеновец и мога да ви кажа,че тяхната агитка е напълно просташка.Като паднат навлизат на терена и почват да псуват чуждите футболисти и да ги целят с яйца.Правят опити да пукнат гумите на автобуса им

DuX4o0
14.03.2012 17:43

Ходил бил хаха 100% си играл за чорбата на 1/4 финала.Ако не бяха сотаджиите тоя вашия вратар нямаше да излене цял от стадиона боклука мрасе :@