Гуардиола: Изпращам обичта си към хората в Япония

12:37
Гуардиола: Изпращам обичта си към хората в Япония
Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола нарече земетресението и цунамито в Япония, които отнеха живота на поне 1000 души, трагедия и заяви, че испанските шампиони искат да посетят страната скоро.

Барселона гостува в Япония на няколко предсезонни турнета, последното, от които бе през 2007 година, когато излезе срещу Йокохама Марино в контрола.
"Надявам се страната да успее да се възстанови. Това бе трагедия. Снимките говорят сами за себе си, ужасно е", сподели Гуардиола.

"Изпращам обичта си към хората в Япония и съм сигурен, че скоро ще може да организираме турне в Азия и да бъдем с тях", добави той.

Футболната академия на Барса във Фукуока, която има 300 ученици, не е била засегната от земетресението. Японското правителство заяви, че поне 1000 души са намерили смъртта си, но полицейският шеф в пострадалата лошо префектура Мияги сподели, че жертвите ще надминат 10 000.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LiverpoolFen20
13.03.2011 14:44

не се изразих правилно... Имам предвид ,че се държи като някакъв мухльо пред преса и т.н. ...

StoyanovKST
13.03.2011 14:15

LiverpoolFen20 и DuFkaTa - много сте прави и двамата! За Реал е вярно че гледаха само на това, но уж сега искат титли.. Няма значение, ЕВАЛА на Гуардиола , много уважаван тренер и човек!

DuFkaTa
13.03.2011 13:20

А иначе ЕВАЛА на Гуардиола, голям е и той.

DuFkaTa
13.03.2011 13:19

LiverpoolFen20 За всичко си прав, но не и за Моу. Случайно да познаваш Моу лично или да познаваш негов близък за да знаеш че е мухльо?? Ти виждаш у него, само това което той ти позволява, защото е един МН, МН голям актьор...Моу е постигнал МН в живота, неща които ние двамата с тебе както и всички потребители в този сайт само можем да си мечтаем. Моу е голям, и това че не се изказва като Гуардиола пред медийте колко му е тъжно и кофти за хората в Япония, незначи че му е безразлично.

LiverpoolFen20
13.03.2011 13:05

Поне спонсора на Барселона е благотворителен фонд за децата ,които са в неравностойно положение... ГЛедай си рекламния Реал Мадрид който от ден на ден съсипва футбола и Барселона трябва да го оправя... Каква е целта на Реал МАдрид ... Да вземе колкото се може по-известни футболисти ,за да може да им продава тениските и до тука ... Това че има БЛАГОРОДНИ отбори като Барселона трябва да ни радва ,а не ти да ми се правиш на интересен... Барселона дава на Уницеф ,а не взима от тях ,за да носи логото на тениските си ... Това показва ,че все пак са благородни... Гуардиола се е доказал като човек и като треньор... Треньорът на Реал Мадрид е добър в работата си ,но в живота е един мухльо... Също като теб... Айде гледай си Реал Мадрид и ЗАМЪЛЧИ