Сливен гони точка срещу Локомотив Пловдив

12:29
Сливен гони точка срещу Локомотив Пловдив
Утре от 15:00 часа Сливен гостува на Локомотив Пловдив в среща от 18-я кръг на "А" група.

През този сезон домакините са устремени към участие в Лига Европа и очаквано са считани за твърд фаворит в двубоя, но от щаба на "войводите" заявиха, че въпреки всичко отборът няма да излезе като обречен и ще гони поне точка, с която да облекчи положението си в дъното на таблицата, съобщава sliven-fc.com.

В състава на Сливен наказание за натрупани жълти картони ще изтърпи Ивайло Петров, от друга страна след санкции се завръщат Георги Каранейчев и Валентин Веселинов, както и пропусналия миналия кръг поради здравословни проблеми Милен Митев. От ръководството на пловдивчани заявиха, че няма да спират от участие в мача своите футболисти, които в момента са преотстъпени под Сините камъни - Християн Попов, Георги Петров и Веселин Марчев, докато четвъртият локомотивец в Сливен Стайко Стойчев все още е без картотека.

Домакините също са без особени кадрови проблеми - единственият отсъстващ поради наказание е Христо Златински, участието на Джереми Родригес е под въпрос заради контузия. Срещата ще бъде ръководена от Станислав Ставров, с помощници Красимир Кандиларов и Петко Павлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация