Спалети вярва в чудото срещу Ники Михайлов и компания

11:12
Спалети вярва в чудото срещу Ники Михайлов и компания
Треньорът на Зенит Лучано Спалети определи като "добри" шансовете на своя отбор да влезе в 1/4-финалите на Лига Европа, въпреки че възпитаниците му паднаха с 3:0 в гостуването на Твенте.

Николай Михайлов опази вратата си суха в мача, но Спалети е убеден, че в реванша българският вратар може да допусне 4 гола. Победата на Твенте снощи бе най-убедителната в първите срещи от 1/8-финалите на втория по значимост европейски турнир.

"Резултатът е труден, но аз оставам със своя отбор и вярвам, че имаме добри шансове да влезем в следващия етап", оптимистично заяви Спалети.

Според него играчите на Зенит трябва да излязат с вярата, че този резултат не е непреодолим. Спалети отбеляза, че футболистите му ще реагират правилно на поражението и в ответния мач ще дадат дори повече, отколкото са способни. "Ако трябва да залагам, ще направя това за Зенит", допълни италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ze_n_it
11.03.2011 15:39

Фен съм на Зенит от доста време.Но такъв пасив от три чисти гола не се затривива лесно.Много вероятно на "Петровски" да победим Твенте.Защото ги надиграхме и в Холандия.Те имаха няколко възможности да вкарат и се възползваха максимално макар,че Зенит излезе да се надиграва а те се бранеха през целия мач и вкараха от контраатаки.Което си е треньорска тактика.Но пасив от три гола е много.И вероятноста да ги отсртаним е почти никаква.