В Етър очакват съдийски балтии по време на гостуването си в Своге

15:59
В Етър очакват съдийски балтии по време на гостуването си в Своге
От Етър изразиха сериозно притеснение от съдийството в предстоящото гостуване на тима в Своге.

Цялата бригада, начело с главния съдия Вихрен Манев, е от София, а и "виолетовите" не пазят добри спомени от предишните му мачове.

Миналата събота пък тимът бе сериозно ощетен от друг столичанин – Богомил Маринов, който не изгони Михайлов от Ботев (Вр) за 4-5 брутални фаула и не даде дузпа за събаряне на Миндев.

Видеозаписите после потвърдиха съдийските грешки. "Няма как да не изпитваме притеснения. Мачът в Своге е отново дерби и не разбираме защо съдиите трябва да са от София.

Манев често е свирил на Спортист Своге, нормално е да се познава с играчите. Залогът е голям и дано мачът да не бъде опорочен от рефера", заявиха Димитър Манолов и Стефан Атанасов. Иначе от Етър се отнесоха с нужното уважение към съперника. Още преди време Велин Кефалов заяви, че за него Спортист е по-силен отбор от Ботев (Вр). "Съперникът ни е класен тим и няма да ни е леко. Трябва да защитим първото място, на което се намираме. Когато си на върха, напрежението е по-голямо. Но Етър отива за победа. Надяваме се на подкрепата на фенклуба, който в поредно гостуване ще е с нас", заяви Димитър Манолов. Етърци най-много се надяват съперникът да играе футбол, а да не се окопава пред голлинията си с десет души, както напоследък действат всички срещу тима, включително и досегашният водач Ботев (Вр). "За мен наистина Спортист е добър отбор и се надявам да играе футбол. Така ще може да спечели наистина по-добрият", заяви Велин Кефалов. Етър се раздели с халфа Павел Алексиев по взаимно съгласие и той се е прибрал в Бургас. "Момчето има семейни проблеми и помоли да напусне, ние проявихме разбиране. Губим един добър футболист", каза Димитър Манолов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация