Магат пропусна днешната тренировка на Шалке,

14:00
Магат пропусна днешната тренировка на Шалке,
Треньорът на Шалке 04 Феликс Магат пропусна тренировката на тима в четвъртък, засилвайки спекулациите, че ще напусне тима, след като вчера "кралскосините" се класираха за четвъртфиналите на Шампионската лига.

Асистентите на специалиста проведоха заниманието, като Шалке остават мълчаливи по въпроса и заявиха само, че ще направят изявление в близките дни.

Магат отрече слуховете, че ще бъде сменен преди мача с Валенсия, но все още няма официално потвърждение на това от клуба. Шалке, вицешампион на Германия за миналия сезон, е на 10-то място в Бундеслигата, на пет точки от зоната на изпадащите, а феновете на отбора не харесват Магат.

Трансферите му, 40 за 18 месеца, главно се провалят, от което страда затрупаният с дългове отбор. Шалке победи Байерн Мюнхен миналата седмица, за да си осигури място във финала за Купата на Германия и да увеличи шансовете си да играе в Европа следващия сезон.

Тимът от Гелзенкирхен се класира и за четвъртфиналите в Шампионската лига след успех с 3:1 над Валенсия и общ резултат 4:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация