Херо: Ако не плащаш на Платини, той става много тежък случай

13:25
Херо: Ако не плащаш на Платини, той става много тежък случай
“Гледах бразилеца Мишел Платини на видео и го взех малко на риск - разказа Димитър Димитров-Херо, треньор на саудитския “Ал Кадисия”, как привлече голмайстора на ЦСКА в “Черноморец” преди 3 години. - Предложи ми го португалски мениджър. Излезе без пари на клуба. Преди това е играл в Мексико и Унгария, но повече подробности за кариерата му не зная. При мен в Бургас Платини игра много силно, след това и при Красимир Балъков бе на ниво.

Мишел има проблеми с характера, малко е своенравен. Ако си точен с него, е добре, но почнеш ли да не му плащаш, става много тежък случай. Правеше проблеми при закъснения на заплатата му. Той ми се обаждаше и искаше да го взема при мен и в руския “Амкар”, и в Саудитска Арабия.

Има много добри качества, но понякога е несериозен. Играта му с глава е уникална, силен е и при ударите от въздуха. По отношение на тези два компонента е два пъти по-добър от Дембеле.

Отстъпва на Гара по отношение на бързината, играта без топка и агресивността. Но технически е много по-силен, а също така е и по-комбинативен.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация