УЕФА решава по-късно днес какво да прави с Арсенал

16:16
УЕФА решава по-късно днес какво да прави с Арсенал
От европейската футболна централа УЕФА обявиха, че очакват докладите на официалните лица, преди да решат дали да предприемат дисциплинарни мерки срещу тима на Арсенал след снощния двубой с Барселона, загубен от английския тим с 1:3.

От УЕФА обявиха, че очакват докладите на рефера Масимо Бусака и на делегата на мача на "Ноу Камп" Дане Йост от Словения, преди да решат какво да предприемат. Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер нападна швейцарския рефер край тъчлинията, а споровете продължиха в тунела, след като Арсенал бе елиминиран от турнира. Венгер и Робин Ван Перси, който нарече Бусака "смешник", рискуват да бъдат наказани, след като критикуваха съдията и в интервюта след мача. Холандският национал пък бе изгонен за втори жълт картон в 56-та минута при резултат 1:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StoyanovKST
09.03.2011 19:58

Live_Forever7 - Не се ли досещаш че самата УЕФА казва на съдийте какво да правят, невиждате ли че вече футбола е бизнес и най-голям "кяр" имат УЕФА! А и в днешно време , всеки гледа парите! А футболът прави много хора от милионери в мулти милиардери! *thumb_up*