Лечков иска 410 хиляди лева от ЦСКА до края на март

12:47
Лечков иска 410 хиляди лева от ЦСКА до края на март
Футболен клуб Сливен очаква поредния финансов транш от ЦСКА, за да се разплати с кредиторите, съобщи пред радио "Фокус"- Сливен почетният президент на клуба Йордан Лечков.

Столичният клуб дължи още 410 хиляди лева за трансфер на четирима сливенски футболисти. 31 март е крайния срок, до който ЦСКА трябва да разчисти задълженията си.

В противен случай от ръководството на Сливен няма да предоставят на столичани документите, необходими за издаването на лиценз в началото на следващия сезон, категоричен бе Лечков. Около 60 хиляди лева дължат сливналии на Литекс и 50 хиляди на Черноморец.

Освен това клубът има невнесени ДДС и осигуровки. За държавните вземания ОФК Сливен е сключил договори за разсрочено погасяване. Сред големите кредитори на клуба е и Полицията, която охранява мачовете на тима.

От полицията приемали обаче плащания и на траншове. Според Лечков, клубът от Сливен продължава да е сред най-изрядните футболни клубове, независимо от временните финансови затруднения. Основната цел на сливналии е да запазят мястото си в "А" група.

"Клубът ни и материалната база са една добра предпоставка да имаме самочувствие", категоричен бе Йордан Лечков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Zdr4Maho
09.03.2011 17:11

тая цецка кога наи после ще си исплати далговете бахта в отбора