Анчелоти: Далеч сме от титлата

10:20
Анчелоти: Далеч сме от титлата
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че шансовете на лондонския отбор да защити титлата си във Висшата лига са много малки.

Тимът на Челси спечели последните си два мача в първенството, докато лидерът в класирането Манчестър Юнайтед допусна две поредни загуби, но според Анчелоти "сините" все още са далеч от върха.
"Поддържам мнението си, че сме твърде далеч. Сега се намираме в добър период и трябва да продължим", каза италианският специалист след победата на Челси над Блекпул с 3:1.

"Мисля, че се върнахме към нашата игра - със сила, мощ и характер. Мачът с Блекпул обаче не беше лесен. Играхме добре, но съм разочарован, че допуснахме гол в края", допълни Анчелоти. Той похвали нападателя Фернандо Торес, въпреки че испанският национал все още търси първия си гол за Челси. "Щастлив съм, защото той работи здраво, помага на отбора. Той показва страхотно поведение на терена", каза Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stelancho
08.03.2011 17:57

Аве Анчелоти писна ми от тебе веее *evil* уш трябва да ни вдахнеш няква вяра че може да я вземем титлата а ти на отчайваш *erm*