Милан гласи Франк Рибери за заместник на Кака

15:07
Милан гласи Франк Рибери за заместник на Кака
По всичко изглежда, че раздялата между Милан и Кака е неизбежна, но "росонерите" вече имат вариант за заместник на звездата си. Тимът на Карло Анчелоти изпрати оферта на Байерн Мюнхен за Франк Рибери на стойност 35 милиона евро.

Милан смята да включи в сделката искания от "баварците" Масимо Одо, който ще премине под наем до края на сезона. Франк Рибери ще получава по 6,5 милиона евро годишно за четири сезона.

Въпреки че френският национал не се продава, добрите взаимоотношения между двата клуба и мегасделката за Кака правят евентуалния трансфер напълно реален.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
19.01.2009 00:16

Кака' е един..... мисля, че коментара е достатъчен.

natureboy
18.01.2009 22:46

*smile* А и МИЛАН ще си върнат Гюркуф другата година. така че ако искат да продават Кака, кофти е обаче че Кака неще нещо и така все едно го гонят.

evgeni_gb
18.01.2009 19:51

bacardy_breezer не мисля, че такива оферти се правят често и за сумата, която ще получи за Кака той може да закупи поне 4-5ма стойностни играчи дори да са под нивото на Кака.Това може би е и предизвикателство за Кака, но и парите си заслужават.Колкото до Рибери...добър играч, ще бъде полезен на росонерите.

bacardy_breezer
18.01.2009 19:08

cuupa Рибери е добър играч, но НИКОЙ неможе да замести Рикардо Кака'.Бразилецът е най-добрият халф в света в момента и каквито и качества да има Рибери не смятам ,че ще е по-добър на този пост.Не трябваше шефовете на Милан да се изкушават от парите...Наистина бразилското трип Пато,Роналдиньо,Кака' беше невероятно.Като прибавим и Шева,Гатузо и Пирло - ето ти го отбора мечта.Още време беше нужно на "росонерите" да се сработят и ако този състав беше останал непроменен, догодина в ШЛ Милан щеше да мачка на ред, както впрочем ще направи Барса тази година.Жалко за Кака' наистина много жалко.....

dumbo_s
18.01.2009 15:52

За мене КАКА е приминал и Рибери до колкото четох е забелязан в Милано , така че май май ... Ще го гледаме в Милан ... По - добре там да има развитие отколкото в такъв отбор !