Специалния: Съдиите подпряха Барса срещу Валенсия и Сарагоса

09:37
Специалния: Съдиите подпряха Барса срещу Валенсия и Сарагоса
Барселона не слиза от устата на Жосе Моуриньо.

Треньорът на Реал Мадрид пак нападна "каталунците", като обвини реферите, че помагат на Пеп Гуардиола и футболистите му.

" Барселона побеждава, когато играе добре, но и когато не впечатлява. Смятам, че в последните два мача с Валенсия и Сарагоса те отново получиха подкрепата на съдиите. На мача със Сарагоса съдията спокойно можеше да изгони Масчерано или Пике още през първото полувреме. Много ще е трудно да ги настигнем в първенството, защото те взимат най-важните си мачове. Ние трябва да играем изключително добре, за да побеждаваме и да запазим някакви шансове за титлата", каза Специалния.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaev97
14.04.2011 11:33

драндори си глушости няма шанс срещу Барса на финала са Барса и МЮ . и там манчестър ще ги накаже 100% сам сигурен *lol*

messyfan
07.03.2011 22:41

Боклук,палячо,клоун,смешник и досадник.Каквото и да кажа за него е малко.Тоя няма никога да си затвори устата,даже и на оня свят. *thumb_down*

telkisky
07.03.2011 20:54

жозе маи иска да е тренер на барса *lol*

LiverpoolFen20
07.03.2011 13:54

като треньор е добър ... Спор няма... Но трябва някой да му запуши устата ,за да не се излага... Много е тъп ... Честно... Това съм го забелязал още при периода му в Порто ... Тогава говореше как Бенфика и Спортинг Лисабон винаги ги подпирали съдиите и той бил велик затова че стана шампион. После същото и с Челси в Англия.. Винаги МЮ ги подпирали и той пак бил велик. После и с Интер... Милан винаги ги подпирали както и Юве и Рома ,но той казва че е Велик защото е станал шампион... Е стига толкова... Колкото и да мърмори ,няма да стане скоро шампион в Испания... Барселона са много добър и много по-стойностен отбор от рекламния отбор на Реал... А и в мача Барселона-Реал Мадрид само съдията спаси Реал Мадрид от РАЗГРОМ ... Защото трябваше да дигне червените картони на Роналдо и Карвальо и тогава мача ставаше 10:0 ,а може би и повече..

sasedq
07.03.2011 10:08

АХААХАХАХ *lol* Тоя ако го видя ще му благодаря че ме разсмива всеки ден *lol* Добър палячо е *joking*

Ronaldinho161
07.03.2011 10:05

Да бе и при 5:0 сиг. пак съдиите му беха виновни *smile*