Юве вярва в Дел Нери и след 7 загуби в 11 мача

13:44
Юве вярва в Дел Нери и след 7 загуби в 11 мача
Спортният директор Джузепе Марто даде вот на доверие на треньора Луиджи Дел Нери, след като "бианконерите" загубиха с 0:1 от Милан в събота.

Това бе трета поредна загуба за "Старата госпожа" в първенството и застраши класирането им за Шампионската лига през следващия сезон. От началото на календарната 2011 година Юве е в лоша форма и последните 11 мача има 7 загуби, а бъдещето на Дел Нери е доста дискутирано. Марота обаче заяви: "Отговорността трябва да се подели между всички и не е честно да се обвинява само треньора. Ще се опитаме да работим по-здраво".

Той добави: "Милан вкара гол след добро положение през второто полувреме и две опасности през първата част. Беше грозен мач, където и малките разлики си личаха, дори ако Милан са по-силни от нас. В сравнение с двубоите с Лече и Болоня, нашите играчи се раздадоха повече. Очевидно, в такъв момент сме притеснени, но това може да се превърне в страх и да хвърли играчите в паника, когато са с топката".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
06.03.2011 22:35

ами погледнете реално на този етап е по добре да остане от колкото да доиде някои тапук и с него даси хабим нервите(то не 4е е останало нещо)така 4е да се надяваме да по барзо да сварши сезона и да се молим на по добро бадеще .FORZA JUVE

Kalinho
06.03.2011 14:07

тоя отдавна трябваше да е на борсата

levskar_95
06.03.2011 13:56

лелеле нямам думи просто *erm* *thumb_down* *angry* *angry*