Абрамович търси шейх с тлъста пачка за Челси

11:13
Абрамович търси шейх с тлъста пачка за Челси
Спекулациите за желанието на Роман Абрамович да продаде Челси се засилват, съобщава "Таймс".

Хора на Абрамович са посетили Саудитска Арабия и Дубай, където съвсем скоро може да стартира процедура за продажба на "сините". Една от срещите е била с кралското семейство на Саудитска Арабия, но информация дали те ще са купувачите няма.

Официалните лица в Челси отричат слуховете, тъй като досега Абрамович е пръснал сериозна сума за отбора, и едва ли ще го продаде толкова лесно.

През 2003 година Абрамович си купи Челси за 60 милиона паунда в пакет с дълг на отбора от 80 милиона паунда. След това руснакът вложи още 500 милиона, за да превърне "сините" в европейски ганд.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HomoLudens
18.01.2009 19:59

Това е партенка на Sunday Times и сега Абрамович ще се съди с тях за разпространение на лъжливия слух.

Sten4
18.01.2009 16:41

Ми да се надяваме че един ден чалмите ще търсят на кого да си продадат одбора

supportER
18.01.2009 14:19

Изкуствени отборчета като тоя на Абрамович нямат бъдеще.Видя се какво стана с Реал.Сега подобно ще стане и положението на Челси.Ман Сити изобщо няма да ги коментирам даже защото там ситуацията е съвсем различна и трябва доста време да мине докато постигнат поне частичните успехи на Реал и Челси.Аз лично се съмнявам че Абрамович лесно ще се отърве от Челси тъй като клуба има огромни дългове така че ще има да почака,освен ако не уволни Сколари и не сложи мениджър който може да проповядва по-успешен стил на игра за отбор като Челси защото ако се загледате в резултатите ще видите че Челси този сезон все още няма победа във важен мач и срещу съперник на средното ниво ако изключим онази победа над Бордо с 4:0 в началото на груповата фаза от Шампионската Лига.Тази година Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще доминират в Англия и Европа.Надявам се че поне този път Ливърпул ще надделее.YNWA

fawlty_towers
18.01.2009 13:39

Ще дойде време, когато ония с дишдашите (специфичното облекло на шейховете) ще управляват световния футбол...