Ясен Петров: Стрелят ме като с картечница откакто поех Левски

15:26
Ясен Петров: Стрелят ме като с картечница откакто поех Левски
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров говори пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя с Локомотив София. Наставникът на „сините" е убеден, че неговия тим ще покаже различно лице срещу „железничарите".

„Резултатът от предния двубой е достатъчна добра мотивация за нашите футболисти да тренират, доста здраво тренираха и нашето желание естествено е да победим в утрешния двубой. Нормално е настроението да бъде понижено заради загубата от ЦСКА. Нормално е всичко това, което се изля по наш адрес. Мъжки го приемаме. Мисля, че тонът и недобрите квалификации бяха в повече", заяви Петров.

„Отборът не показа лицето, което показа в подготвителния период. Убеден съм, че сме подготвени по най-добрия начин. В крайна сметка животът продължава. Хвърлихме доста труд, а резултатът от този труд ще го търсим в останалите срещи. Не успяхме да отговорим на това, което хората очакваха от нас. Трябва да мислим по какъв начин да измием това, а именно трябва да го покажем срещу Локомотив София, да демонстрираме добра игра през всичките 90 минути", добави Петров.

„Трудно е да се намери някаква точна причина за загубата от ЦСКА. Нещата са доста комплекси. Ние сме анализирали доста добре този мач. Направили сме си нужните изводи. Сигурни сме, че всеки може да направи нещо повече. Тогава, когато всички се раздават на 100%, отборът печели мачовете си", смята Петров.

„Имаме трима равностойни вратари. Даваме шанс на друг човек, който ще бъде в рамките на вратата. Никой не е отписван. Митрев не е попаднал в групата, но това не означава, че след това няма да му се даде шанс и няма да застане отново на вратата. Такова е решението", заяви Петров.

"Такива квалификации „Божидар Митрев е виновен за загубата" няма. Вината носят всички. Това е наше решение, ще дадем шанс на друг човек, който ще застане под рамката на вратата. Божидар Митрев ще има също доверие. Той ще трябва да продължи да работи, да чака следващия шанс. При всички положения ще направим промени", добави Петров.

Той отговори на въпрос дали е получавал ултиматум от собственика на клуба Тодор Батков, че ако не победи Локо Сф, ще бъде уволнен, по следния начин: "Решението на собственика е... виждате продължаваме да работим. Гоним следваща цел, а тя е победа в утрешния двубой срещу Локомотив София. Убеден съм, че нашият отбор ще покаже съвсем различно лице утре", каза Петров.

„Какви ли не неща се изписаха още преди да сме стартирали подготовката. Специално мен ме стрелят като с картечница още от първия ден, образно казано. Аз знам от къде идва този негативизъм, знам какво цели", заяви Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shefchety
06.03.2011 11:20

много разбираш тии .. квото каже Батков това ставаа

mincho97
05.03.2011 15:41

Тоя Гонзо мн хитър. Взима Ясен Петров уж за треньор, а пък той казва кой ще е в Левски и кой не. И при загуба обвинява треньора.