Нападнали Специалния с нож, гард \"ангел-пазител\" го спасил

09:22
Нападнали Специалния с нож, гард \"ангел-пазител\" го спасил
Треньорът на Реал Мадрид Жосе Моуриньо се отървал на косъм от сериозен инцидент, след като бесен фен се опитал да го намушка с нож.

Любопитното в случая е, че Специалния дори не разбрал какво става, понеже един от охранителите му се втурнал да го предпази и получил прорезна рана.

Неприятната случка се разиграла на летището след мача с Депортиво Ла Коруня. Група фенове поискали автограф от португалеца. Моуриньо обаче, бесен от развоя на мача, отказал да се разпише на привържениците.

Това ядосало до краен предел единият фен, който извадил хладното оръжие и пробвал да наръга треньора. В навалицата Моуриньо не видял какво се случва, но гардът му Едуардо бил ранен, след което откаран в болница.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
06.03.2011 01:09

Поведението му дразни супер много хора така че трябва да е подготвен за такива ситуации.Не случайно има 100 гарда.

deivis
06.03.2011 00:27

drusalin Браво ... Тия повече мразят Реал от колкото да са фенове на Барса , а и знаем много добре че гледат Барса от 3 4 години и вече се мислят за велики фенове .. Признавам феновете на Реал М щото винаги си признават когато са по слаби и са дженталмени а и държат на отбора си въпреки че Барса доминира последните години.Ше ги видим тия Фенчета към кой отбор ше поемат ако Меси се махне или пък някой друг отбор стане "СИЛА" .Отклоних се от темата но просте се дразня как може да има такива хора да искат някой да баде наръган и да се радват на това ..

drusalin
05.03.2011 14:37

ам гледам само някви прости фенове на барса пак да нареждат. (отново онова просто лапе Barca_fen112) *thumb_down* жалко е че съществуват такива фенове като вас и като този дето се е опитъл да посегне на живота на някой непознат просто заради една игра и спорт *lol* .
Незнам колко осъзнавате какво е направил гард-а ? Защото the_phenomenon пак нарежда, без да знае нищо. Едва ли някой тук познава Жозе. Според мен е един от най - големите тренъори , защото е голям артист.
Нали осъзнавате че не всеки гард колкото и да му плащате би дал живота си за вас ? Особено за твоя the phenomenon. *lol* *party*

mario_kataluniq
05.03.2011 13:10

това вече е грозна гледка колкото и да не го харесват моу нямат право да посягат на живота му това според мен е грозно

Barca_fen112
05.03.2011 12:13

хах интересно .. моу трябва много да благодари на този гард , представям си какво щеше да стане ако го бе уцелил..

Arsenal__1886
05.03.2011 10:49

тоя си слага тялото пред това на Моуриньо?! WTF в къв свят живеем *sick*