Една заплата отгоре за Любо Пенев при титла на Литекс

09:09
Една заплата отгоре за Любо Пенев при титла на Литекс
Треньорът на Литекс Любослав Пенев ще получи сериозна сума, ако тимът му стане шампион тази година. Специалистът ще прибере 50 000 лева, твърди "Тема Спорт".

Премията се равнява на едно месечно възнаграждение на наставника, който е най-скъпо платеният футболен наставник у нас.

Собственикът Гриша Ганчев е привикал при себе си Пенев и му е гарантирал, че ще бъде изключително щедър с него и ще му даде една допълнителна заплата, ако и в края на сезона "оранжевите" са пред всички останали в шампионата.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skarto
05.03.2011 16:21

попи А кои трябва да е 6ампион в България според теб? Левски с техния звезден Дембеле,които и тоя сезон се изданиха здраво или разбира се ЦСКА -"Мъ4ениците на София", а може би някои отбор стил Славия,които продава ма4овете си??? *thumb_down*
Пове4ето Бг отбори в момента са сме6ници,щом Литекс бият наред и имат 8 то4ки аванс пред 2рия зна4и те трябва да са 6ампиони *wink* *beer*

popi84
05.03.2011 11:10

Любо Пенев да го л*па!!! Отбор с 200 човека публика, не бива да е шампион, тва е показателно, на какво ниво е българския футбол. И Гришата кво се праи на луд, всички знаем, че Литекс отдавна са шампиони, просто е решено предварително. Кви заплати, кви премии, като има толкова пара да дава, да вземе да ги дари на ловешките цигани, току виж напълнили стадиона *lol* Тотален лешш е тоя отбор.