Зума дава съвети на Матеус и се бъзика с Левски и ЦСКА

16:02
Зума дава съвети на Матеус и се бъзика с Левски и ЦСКА
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев призова селекционера на националния отбор на България Лотар Матеус да обърне внимание на халфа Христо Златински.

"Разбрах, че Матеус не е гледал дербито между Левски и ЦСКА. Правилно е постъпил, тъй като там няма какво да види. Вместо сега да ходи в Бургас, по-добре Лотар да гледа нашия мач срещу Черно море във Варна. Там има един футболист, който е готов за националния отбор. Това е Христо Златински", заяви Бонев на днешната пресконференция на "Лаута".

Освен това, клубната легендата на "смърфовете" взе отношение и относно съдийството в България. Бонев изрази задоволството си от назначението на младия арбитър Таско Тасков за неделния двубой на стадион "Тича".

"Не се притеснявам от това момче и съм сигурен, че няма да опорочи мача. Бих се притеснил, ако наряди бяха получили старите муцуни А.А. и А.Г.", допълни президентът на "черно-белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

anio_84
06.03.2011 21:15

А кой стават бе разбирач на уефски или на цецка и на кой викаш селяк бе селянин комлексиран аре барайте го всички гол.ЛОКО ПД ДО ГРОБ *beer*

karaka6
04.03.2011 17:02

тоя за нищо не става х.златинов *lol*

thrill
04.03.2011 17:01

Тоя па, .... на кой му дреме , кво казал некъф селски бек .. . *sick*

svetlio_vn
04.03.2011 16:40

На Зума му изтече времето начело на националния,не е негова работа в момента да казва кой трябва да бъде повикан.