Реферите искат вендета: Фърги да се извини за Аткинсън

12:06
Реферите искат вендета: Фърги да се извини за Аткинсън
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще се изправи пред дисциплинарната комисия на ФА, заради атаките си към рефера Мартин Аткинсън.

"The Sun" съобщава, че Фърги се изправя пред "телевизионен съдебен процес", след като от ФА поискаха да видят на запис тирадата му от мача с Челси към съдията Аткинсън. Освен това асоциацията на реферите в Англия поиска Фърги да се извини публично или да изкаже ясно позицията си, защо смята Аткинсън за некомпетентен. До 16:00 часа в петък опт ФА трябва да решат дали ще санкционират Фъргюсън за това, че постави под въпрос "честността и способностите" на Аткинсън след загубата на Юнайтед с 2:1 от Челси. Това няма да е първото подобно наказание за Фърги, който вече беше санкциониран, след като обвини рефера Алън Уайли, че не е във форма през октомври 2009 година.

Алън Лейтън, национален секретар на асоциацията на съдиите, заяви: "Алекс Фъргюсън трябва да излезе и съвсем точно да обясни, какво е имал предвид с коментарите си. Страх ме е да си помисля, че който и да е мениджър наистина вярва, че реферите са нечестни и предубедени. Това е атака към цялата ни институция. Той трябва да обясни какво е имал предвид или просто да се извини, за всяко свое твърдение към Мартин Аткинсън". Фърги се изправя пред това да плати огромна глоба и да бъде наказан за четири мача в най-критичната част от сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Live_Forever7
03.03.2011 21:27

много ще ми е интерестно ако се надигнат и другите мениджъри и кажат че съдиите които са водили мачовете им срещу Юнайтед (и не са спечелени от отборите им) и те са некомпетентни *lol* DuFkaTa - когато един съдия се намери да отреже краката на Юнайтед и веднага той е "продажник, той е некомпетентен, той не е съдия"... еее колко сте жалки само... сега само чакам и другите съдии да вземат пример и да тогава наистина да режат Юнайтед, а не само да се говори че са го "резнали" *thinking*

DuFkaTa
03.03.2011 15:25

Аз не мога да разбера едно...защо при положение че съдята згреши не наказват него...нали той е "закона" на терена, и при положение че сбърка, трябва да поеме отговорност и да приеме наказание.

ceco26
03.03.2011 12:57

*lol* Първо, че трябва сам на себе си да се сърди, че е толкова прост и не пусна Бербо, а оня п*кльо Чичарито. Второ, че трябва да е благодарен за поредното недовиждане на съдията, който помилва Рууни, че да може отбора му поне 1 гол да вкара. И трето-чудно как не протестира, когато дадат много спорна дузпа за отбора му, а само когато има уж спорни ситуации за неговият тим. Все пак за нарушението и картона на Видич /2рия жълт/ миналият сезон с/у Пуул на трафорда им дадоха дупза, като тогава нарушението просто 1 крачка в наказателното. А за самата дупза...ми време им беше от толкоз ритания и блъскания по мачовете им да отсъдят дупза с/у тях.

ajungata
03.03.2011 12:27

Този дъртак трябва един път завинаги да разбере, че не може да си говори каквото си иска, това да не му е в съблекалнята на манафите, да си дъвче дъвката и да не знае много *lol*

Fabregas_boy
03.03.2011 12:16

Те Рууни на 3 пъти не го наказаха,та точно тоя да го накажат. *lol*