Берое срази Димитровград като гост с 3:0

18:08
Берое срази Димитровград като гост с 3:0
Берое победи Димитровград като гост с 3:0 в контролна среща, която се игра при постоянен снеговалеж, но сравнително добър терен.

В групата за мача не попаднаха футболистите, които бяха титуляри при домакинството на Сливен в мача от "А" ПФГ. Така Илиан илиев заложи на Мартин Теменлиев, Мирослав Енчев, Павел Ковачев, Тодор Тодоров, Георги Динков, Петър Костадинов (к), Стойчо Младенов, Симеон Мечев, Цветан Филипов, Петър Димитров и Ромарио Ресенде. Беройци започнаха по-активно срещата и откриха резултата още в 8 мин., когато с хубав удар от границата на наказателното поле се разписа Цветан Филипов.

През първото полувреме двата отбора бяха по-активни, но до нови голове не се стигна. През втората част снегът се засили и това допринеса за спада на качеството в играта. На терена се появиха Пламен Петров, Милен Танев, Иво Гюров и Мартин Райнов, които замениха Мартин Теменлиев, Стойчо Младенов, Петър Костадинов и Симеон Мечев. Берое обаче отново бе по-активния отбор и логично стигна до нови два гола, чиито автори бяха Милен Танев и Ромарио Ресенде, съответно в 72-ра и 75-та минута. Утре, "зелено-белите" ще продължат своята подготовка за мача с Литекс с две тренировки. В петък от 12:00 ч. в зала Фоайе на Община Стара Загора пък ще се проведе традиционната пресконференция на треньорското ръководство преди двубоя с шампиона в понеделник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация