Платини: Собствениците не трябваше да махат Любо Пенев

14:48
Платини: Собствениците не трябваше да махат Любо Пенев
Нападателят на ЦСКА Мишел Платини заяви, че има желание да остане при "армейците" засега, тъй като счита, че не е играл достатъчно за този отбор.

Днес Платини бе награден за най-добър играч на 16-ти кръг в традиционната анкета на вестник "Футбол" и Пресклуб България. Той разкри, че не са му изплатени две заплати, но влиза в положението на собствениците на клуба.

"Тази награда е за феновете на ЦСКА, сигурно всички те се радват за победата. Ние тренирахме много здраво, за да играем добре срещу Левски. Това е най-важният мач на годината. Аз също тренирах здраво, защото много хора очакват от мен да играя добре", сподели Платини след награждаването.

"Най-важното за мен е победата, но да вкараш гол на Левски наистина е нещо повече", допълни бразилският нападател. "Преди имах проблем с ръководството, имах проблеми в тренировките, но вече всичко е наред. Аз бях виновен за тези проблеми, но вече гледам напред", разкри Платини. Той сподели мнението си, че собствениците на клуба не е трябвало да гонят Любослав Пенев от отбора. "Ако бяха оставили Любо Пенев, щяхме да сме по-добре. Искам да остана в отбора, много малко съм играл за ЦСКА. Има забавяне на парите - аз имам да взимам две заплати. Знам, че е трудно за собствениците, защото е криза", разказа още вкаралият две попадения на Левски играч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация