Радуканов: Стига с този Левски, идва Черноморец

08:41
Радуканов: Стига с този Левски, идва Черноморец
Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов има нова трудна задача пред себе си. След като би Левски на Герена, сега целта е да свали футболистите от облаците. Хвалбите към армейците не спират, което кара младия специалист да се страхува от звездомания у играчите.

"Да, бихме Левски с 3:1 и сме много доволни. Но стига вече с този мач, той е в историята. Купа ли вдигнахме на Герена, или спечелихме титла? Тепърва ни чакат много работа и трудни мачове. Още в събота излизаме срещу Черноморец Бургас. Сериозен съперник са, биха ни в София. Искам футболистите да разберат , че още нищо не сме направили. Ако искаме големи успехи, трябва да продължим да работим здраво , а не да се захласваме по хвалби. Казах това на играчите, трябва да го разберат добре. Направихме исторически мач на Герана, но сега играем за първенството в Бургас и не трябва да разваляме добрите впечатления", каза Радуканов пред "7 дни спорт".

Междувременно стана ясно какво точно е съдържал клипът, с който треньорът е мотивирал допълнително армейците в съблекалнята преди дербито с Левски.

"Беше точно 2 мин и 12 сек. Кадрите вървяха на фона на песни от агитката ни. Започна с емблемата на ЦСКА, след което следваха головете от победите над Аякс и Ливърпул, четирите попадения на Христо Стоичков срещу Левски, тези срещу Барселона. После моят гол срещу Ювентус и този на Светльо Петров пак във вратата на Левски при 3:0 на Армията. Клипът завърши с някои тежки моменти по време на подготовката през зимата", разкри Милен Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация