Милан поиска бивш плеймейкър на Сити

17:04
Милан поиска бивш плеймейкър на Сити
Лидерът в италианската Серия “А” Милан има огромен интерес към бившия халф на Манчестър Сити Елано, който преди няколко месеца подписа с бразилския Сантос, съобщава “Goal.com”.

Босовете на гранда от Милано търсят нов полузащитник, който да замени в дългосрочен план ветерана Кларънс Зеедорф, който има договор с клуба до края на сезона. Масимилиано Алегри обаче не разчита много на изявите на холандеца и той почти сигурно ще напусне "Сан Сиро" през лятото.

Като фаворит за заместник се сочи бразилецът Елано, който е много харесван от Алегри, а за последно игра в турския Галатасарай. Наставникът на “росонерите” е впечатлен много от перспективата да го привлече в състава си още за следващия сезон.

Очаква се Милан да предложи на Сантос 5 милиона евро за 29-годишния Елано, който има договор с бразилския клуб до лятото на 2013 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RealMadrid92
28.02.2011 19:05

"Босовете на гранда от Милано търсят ново полузащитник" оправете го нов полузащитник след като напишете статията проверете я добре за правописни грешки първо и тогава я пуснете.. *lol*