Кройф съветва Моуриньо как Реал да играе по-добре

12:32
Кройф съветва Моуриньо как Реал да играе по-добре
Легендарният наставник на Барселона Йохан Кройф индиректно посъветва Жозе Моуриньо как да подобри представянето на Реал Мадрид.

"Проблемът на Мадрид не е календарът, нито това дали играят преди или след Барса. Проблемът е, че тичат прекалено много, докато стигнат противниковата врата, и пред гола са уморени и отегчени", написа холандецът в седмичната си колонка във вестник "Ел Периодико де Каталуня".

"Барса доминира в мача и когато загуби топката, пресира своя съперник. Проблемите на Мадрид идват от това, че отнемат топката прекалено далеч от чуждото наказателно поле", смята митичният футболист. Според Кройф Арсенал имат същия проблем като Реал Мадрид. На 8 март Барса приема "топчиите" в среща реванш от 1/8 - финалите в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

izrodonomiks
01.03.2011 16:06

messyfan знам че Барса са по-добри в момента от РМ.Може да съм фен на РМ ама няма да лъжем сега *lol* *smile*

messyfan
28.02.2011 23:43

iz........ks,аз казвам истината пич,нима не е така,а?Ти сам казваш на моменти,че Барселона са по-добри от Реал,но май забравяш за това.И немога да разбера,защо коментираш всички мои теми навсякъде,като копой си ми.

izrodonomiks
28.02.2011 14:39

fessyfan ти голем тъпак мен.Кво само се лафираш в темите на РМ.

messyfan
28.02.2011 13:22

Не мога да разбера,защо Кройф разкрива неща от кухнята на Барселона.Остави ги тези нещастници от Мадрид,те не подлежат на никакъв контрол играта им е ужасна и хаотична,то и с просто око се вижда-с една дума- ТРАГЕДИЯ.