Венгер: Трябва да бъдем позитивни

08:29
Венгер: Трябва да бъдем позитивни
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер запази спокойствие след загубата с 1:2 от Бирмингам във финала за ФА Къп и сподели, че отборът трябва да мисли позитивно и да продължава напред.

"Какво мога да кажа? Трябва да сме позитивни, защото Счесни е младо момче. Той трябва да се вдигне след този гол и да продължи напред. Знаехме какво да очакваме от Бирмингам. Те са отбор, който се бори за всяка топка и създава много проблеми с дългите си подавания. И двата тима дадоха всичко от себе си. Те обаче спечелиха трофея, така че ги поздравявам. Ние обаче трябва да съжаляваме за начина, по който получиха втория гол", каза Венгер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Naiki_14
28.02.2011 11:17

Лоран, Росицки, Аршавин до някъде играха много слабо. Както обикновенно Уилшер и Насри най-добрите. За смените не коментирам, а и Ебое трябваше да играе.

don_a4o
28.02.2011 09:04

И тази година нищо няма да спечелим-Шл срещу Барса, за Фак преиграване и после срещу дяволите и в Висшата лига се борим с тях, ЖАЛКО, КК можехме да я вземем, ако я искахме, Бирмингам са корави, играхме ЗЛЕ и Слабо, това е ,Яд ме е 7г нищо

Fabregas_boy
28.02.2011 08:45

Счезни пък какво му е виновен на Венгер.Точно Войчех трябваше да я улови,а Лоран само да пази някой да не притича.