Уволняват Дел Нери при провал срещу Милан

16:15
Уволняват Дел Нери при провал срещу Милан
Ювентус ще уволни Луиджи Дел Нери при нов провал в дербито с Милан следващия уикенд.

Сезонът за "бианконерите" е пълен провал. "Старата госпожа" отпадна от Лига Европа още в груповата фаза, а в Калчото загуби последователно от Лече и Болоня.

За наследници на Дел Нери вече се спрягат имената на Марчело Липи и Лучано Спалети.

"Логично е Делнери да е под натиск и ще преосмислим неговата позиция. Но не само той е в такова положение, а всички ние. В този момент със сигурност няма да го уволним. Не мисля, че той даде сигнали на сериозни грешки. Скоро ще говорим по въпроса с него", сподели спортният директор на Юве Джузепе Марота.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
27.02.2011 19:28

Значи феновете на Юве да се молят да ги бием иначе не ги чака нищо добро

don_a4o
27.02.2011 17:16

И да го махнат все тая, този сезон е провал и няма оправия, сезонът приключва

Juventus_tifoz
27.02.2011 16:55

Толкова пари пръснаха Юве последните два сезона, че щяха да направят много добър отбор, ако бяхме взели правилните играчи. Миналата година над 50 милиона и тази над 40. Не трябваше да се продават Трезеге и Диего. Също и Джовинико трябваше да остане. Тази година да върнат Липи и Моджи и Юве ще тръгне по правилния път. FORZA JUVENTUS

joreca_
27.02.2011 16:38

пф...по-добре Марота да хваща пътя...основният проблем е в играчите,а тези, които привлече не стават за Юве(освен Матри) махна и Джовинко ако го и продаде лятото много зле...и Дел Нери не е цвете за мирисане,ама на първо място да махат Марота

Juventus_tifoz
27.02.2011 16:20

Ако ще идва Липи, Делнери да го махат на момента. Спалети също е по-добър. Това обаче е трудно да се случи, защото едва ли някой от двамата ще се съгласи да води Юве. А и Марота и Делнери са близки и няма да е толкова лесно да го сменят.