Радуканов: Съжалявам, че не ги разгромихме

20:20
Радуканов: Съжалявам, че не ги разгромихме
Наставникът на ЦСКА Милен Радукано изрази съжалението си, че "червените" не успяха да бият Левски с повече от 3:1.

"Да, съжалявам, че не ги разгромихме, защото можеше да го направим. Това е хубав ден за всички цесекари. Посвещавам победата на нашите велики фенове", сподели Радуканов.

"Видяхте, че при мен играят най-добрите. Така си представях развоя на мача през седмицата. Така трябва да изглежда ЦСКА. Искрено се надявам отборът да продължи да играе по този начин", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
27.02.2011 16:50

Брей, как са се променили само за един ден подуенци *stop* До неузнаваемост ! Големи философи са станали ! Много смирени , говорят за прилично поведение, феърплей ... Чета ги и се чудя , същите ли са тези, които от три месеца насам крещяха , как щели да ни разпорят , как големия черен xyй на Дембеле щял да ни пръсне аналите,препоръчваха ни да си носим туби с вазелин и т.н. Това ли са същите , дето преди години убиха Младен Младенов с бомба и оставиха детето му сирак ? *angry* Е , ЗАПУШИХМЕ ви УСТИТЕ и всички останали дупки по тялото ! И това да ви е за урок , никога да не забравяте, че сте подуенският милиционерско- доноснически клуб , а ние сме ........... ЦСКА *thumb_up*

teooo1
27.02.2011 13:52

MUTTO може да сме паднали, но се държим като хора. А вие какво правите... жалка картинка сте.. все едно гледам стадо слонове, които вилнеят без цел.
А ти си най-голямият слон *lol*

MUTTO
27.02.2011 13:47

teoo1ти си голям олиг****н и 5,10,15 гола да паднете пак вие малко *lol*

teooo1
27.02.2011 11:16

хаха какъв разгром? ЦСКА не знае какво е разгром и никога няма да разбере! Разгром е да надиграеш съперника си, да създадеш положения и да ги реализираш.Първият гол на ЦСКА беше ГОЛЯМА решка на вратаря.Топката отива на лявно, той бяха на дясно без дори да я види? Третият гол беше грешка на защитнизите, оставиха човек в малкото наказателно поле съвсем сам. Не искам да се оправдавам или да казвам, че са просто грешки, защото ако няма грешки няма да има и голове,но от грешка до грешка - голяма разлика, все пак някои грешки са непростими. И сега искам да питам така ли се постига т.н. разгром? Ами все едно съдията да беше дал 3 дузпи за ЦСКА и да бяха казали пак, че е разгром? И искам да попитам гледам какви ли не теми има за как Левски играли зле, как продали мача, как футболисти на Цска се гаврят (което не е в духа на феърплея),НО не видях никъде тема как Цскарските вандали натрушиха стадиона на Левски, как хвърляха(факли, павета, бетон,бомбички и т.н.)по полицейски служители, как опостошиха половин София и т.н.? И какви ще са наказанията за тах и съответно за клуба, защото това не е пъврото и последното деяние от тях?

ioga08
27.02.2011 08:32

Пак казнам та Радуканов да Разбере и да знае.Той не като треньор победи Левски, а като уреден мач.Лесно е да вадиш на умряло куче нож.А с един удар и то над вратата победа не се чакав този бермутски триъгълник-Батков Митрев Гонзо.Митрев отново доказа че е спец по как трябва да завърши един мач и както казва Батков след загуба Дембеле си тръгва. Тук е разковничето и той всъщност спечели.

genchooo
27.02.2011 02:14

mitko_bezkosa,казва го смисъл ,че само се оправдават Левски след ,като бяха тотално надиграни *thumb_up*

mitko_bezkosa
27.02.2011 02:08

Tzerber ;; Незнам от къде им свети това слънце в 18;00 вечерта *lol*

Tzerber
27.02.2011 00:06

Наистина Левски имаха повече положения,както сподели колегата,ама да му се невиди,то вятъра духаше не както трябва,първото полувреме слънцето им светеше на играчите на Левски в очите и ги заслепяваше,за това не вкараха,терена беше хлъзгав...Наистина обстоятелствата бяха виновни за загубата на Левски,иначе играчите направиха всичко по силите си,ЦСКА-то 4 положения,4 гола.Иначе Левски бяха по-добри ...!? Започвайте пак жалките оправдания,някой хора май друг мач са гледали,за да твърдят,че Левски имали повече положения..Тотално сините бяха надиграни !

Asamoah
26.02.2011 22:03

да бият литекс тогава да говорят кво ми се праят с тея Левски дето незнаеха каде се намират *lol*

lozan_kr
26.02.2011 21:52

какви положения за левски??? тоя мач малко го проспаха..... *angry* само цска

donatelo
26.02.2011 21:29

В други ден Миньоро като им забоде кирката,друга песен ще запеят. *lol*

psiharizlle
26.02.2011 20:39

Тоз и той верно биха ама да вика жалко че не ги разгромихме, че те имаха 3 положения и 3те ги вкараха, а Левски имаха 4-5 положения ама такиа гадни завършващи удари... нямаха ден.