\"Пламтящото воле\" на пейката срещу Видима

11:21
\"Пламтящото воле\" на пейката срещу Видима
Отборите на Локомотив Пловдив и Видима Раковски излизат един срещу друг днес в първия си мач за пролетния дял на шампионата в родната "А" група.

Двубоят е от 15:00 часа в пловдивския парк "Лаута".

Патрик Огунсото, който се очакваше да замести Базил де Карвальо на върха на атаката на "смърфовете", ще остане резерва. Известният с прозвището си Пламтящото воле нигерийски нападател дойде на "Лаута" с репутацията на голова машина, но по време на подготовката докара треньора Неделчо Матушев до нервна криза. Той вкара само веднъж в контролите. Като централен нападател ще действа Николас Раймонди.

Схемите
Матушев ще играе 4-3-3. На мястото на напусналия през зимата Кирил Котев в центъра на отбраната ще излезе Мартин Кавдански. Играта ще връзват Христо Златински и новото португалско попълнение Сержиньо.

Видима ще заложи на схемата 4-4-2, като в нападение ще бъдат новите попълнения Евгени Игнатов и Любомир Величков. В защита на Бранеков и Ашимов ще помага дошлият през зимата Иван Скерлев. На вратата ще е пристигналият от Левски Ивайло Василев.

Контузените
Аут поне за месец за Локо заради контузия е Валери Георгиев. Френският нападател Димитри Дюранд пък все още е с неуредени права. Във Видима няма контузени и наказани.

В предишния кръг
В последния есенен мач Локо Пд нанесе първа загуба на Черноморец Бс. Видима завърши 1:1 при гостуването на Пирин в Благоевград.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация