Моуриньо скочи на Барса заради часовете на мачовете

08:35
Моуриньо скочи на Барса заради часовете на мачовете
Треньорът на Реал Мадрид Жосе Моуриньо скочи срещу Федерацията и Барселона заради часовете, в които играят мачовете си "каталунците" и "белия балет".

В типичния си стил, Специалния заяви, че в това отношение тимът на Пеп Гуардиола е облагодетелстван.

"На някои живота е по-лесен. Сякаш определени клубове сами избират часовете, в които да играят. Те имат подобни привилегии, докато ние сме от тези, които не могат да се похвалят с подобно нещо. Аз казвам тези неща, но изобщо няма смисъл да го правя. Силните просто ми се смеят, тъй като съм никой. На моите играчи е много лесно да се показват картони. За едни и същи положения футболистите на Реал са наказвани, а някои други отбори се ползват с протекции. Може да видите мачовете от последните 2 седмици и сами да прецените", каза Моуриньо.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
06.03.2011 12:59

BornToHate хахаха на тоя мога само да му се смея на изказванията.Нека си говори все пак е НЕВЕРОЯТЕН с психическите си атаки виж какъв смут създава в съблекалнята на барса.ВОдят само с 10 точки на реал *sad*

BornToHate
26.02.2011 17:25

Да ама явно само вие - кьорчовците, фенове на Барса му се дразните защото реве срещу вас. Ама той това и цели де. Значи евала. Добър е не само в съблекалнята, а и пред камерите. Просто евала.

sasedq
26.02.2011 14:08

Вечно оплакващия се. Винаги всички са срещу него *lol*

messyfan
26.02.2011 14:00

Най-противният тип в цялата Примера.На тоя угодия няма.Абе как веднъж не млъкна ни в Португалия,ни в Англия,още по-малко в Италия а сега и в Испания.Абе ей,остана ти само Германия ама и там ще си същия ако изобщо отидеш.

jahatam
26.02.2011 13:25

Taka e.Много е жалък,даже жалък леко казано!Само реве бе,на Меси гола му отмениха (срещу Арсенал),Барса така паднаха,пък се едно Гуардиола е седнал "На Арсенал им се свири по-благосклонно;на Арсенал съдията не им свиреше нарушенията..."Направо вече ми идва да го напсувам тоя. *angry* *angry*

nycsan
26.02.2011 10:08

тоя мълча малко и пак почна с неговите простотии,бахти тварещия тип