\"Студентите\" на планина преди мача с \"акулите\"

19:43
\"Студентите\" на планина преди мача с \"акулите\"
Днес отборът на Академик направи последна тренировка преди утрешното домакинство срещу Черноморец Бургас.

Двубоят е утре от 15:00 ч. на стадион "Славия". Въпреки финансовите проблеми, които изпитват играчите и треньорското ръководство на "студентите", в тимът цареше настроение, съобщи официалният фен сайт на отбора. Духът беше и още повече приповдигнат от човек от ръководството, който заяви, че до края на деня или най-късно в понеделник в картите на играчите на Академик ще има пари. Все пак играчите се зарадваха със свито сърце, защото искат в действителност да се уверят, че наистина тези думи ще станат факт.

След тренировката групата на Академик замина на лагер в парк-хотел "Витоша". Треньорът Самир Селимински обаче не може да разчита на албанеца Енцо Малинди и турчина с френски паспорт Ендер Гюнлю, които все още не са картотекирани в БФС. Поради контузия отпада левият халф Ивайло Василев. Преотстъпеният от ЦСКА нападател Николас Медина все още не е на 100% готов да вземе участие в официален мач.

Групата на Академик:

Борислав Стоянов, Божидар Стойчев, Никола Асенов, Кристиан Узунов, Пиер Мбемба, Любен Николов, Петър Кюмюрджиев, Кирил Динчев, Иван Иванов, Ивайло Василев, Юлиян Петков, Маркос Бонфим, Михаил Петров, Мустафа Хабиб, Лъчезар Манчев, Едис Селимински, Аспарух Василев, Стойко Сакалиев и Иван Редовски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notilke
25.02.2011 20:45

Айде студенти мачкайте шаранчетата *beer* *party*