Треньорът на Миньор: Ще покажем различно лице

16:35
Треньорът на Миньор: Ще покажем различно лице
Старши треньорът на Миньор Перник Стойчо Стоев заяви, че неговият тим ще покаже съвсем различно лице през пролетния полусезон.

"Добра подготовка за нас, въпреки лошите атмосферни условия на лагера в България. През втория лагер обаче условията бяха идеални и ние имахме възможността да се срещнем срещу сериозни противници, което е добре за нас. Миньор ще покаже различно лице през пролетта, във всеки мач ще искаме да извличаме най-доброто, за да може след няколко кръга да се намираме далеч от опасната зона, в която сме сега. Надявам се да покажем собствен стил, все пак той се изгражда с футболистите, с които треньорът разполага. Според мен вървим в правилната посока, събрахме добри играчи и с течение на времето се надявам да започнем да побеждаваме. Не смятам, че сме постигнали пълно сработване, все още има слабости, но определено забелязвам прогрес при сработването между играчите", заяви Стоев.

Наставникът на "чуковете" обяви и група от 19 футболисти за предстоящото домакинство на Литекс от 16-ия кръг на "А" група. Двубоят е в неделя от 15:00 часа, а всички фенове, закупили билети чрез номера на талона ще могат да участват в томбола с много интересни и ценни награди.

Ето и групата на Миньор за мача с Литекс:

Вратари: Чворович, Банков;

Полеви играчи: Златков, Марков, Стойчев, Божинов, Траянов, Аясс, Петров, Оклещек, Янкович, Въндев, Христозов, Илиев, Василев, Фарес, Олегов, Павлов, Цветков

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация