Ясен Петров: Очаквам гореща атмосфера

13:53
Ясен Петров: Очаквам гореща атмосфера
Наставникът на Левски Ясен Петров заяви, че очаква атмосферата по трибуните на стадион "Георги Аспарухов" да бъде гореща по време на утрешното голямо дерби между "сините" и ЦСКА.

Петров подчерта, че моментната форма на двата тима няма почти никакво значение в тези мачове и, че не може да се говори за фаворит в двубоя.

"Наясно сме вече с титулярите, но знаете, че нямаме практика да ги обявяваме предварително. Много се радваме, че съумяхме да запазим футболистите здрави по време на зимната подготовка. Единственият играч с проблем е Александър Киров, мога да разчитам на всички други за утре", каза Петров на брифинг преди утрешното дерби.

"Бяхме приятно изненадани от подкрепата на феновете на вчерашната тренировка. Сигурен съм, че атмосферата утре ще бъде доста гореща, въпреки ниските температури", допълни наставникът на "сините".

Той заяви, че атмосферните условия не го притесняват. "През зимата играхме мачове при изключително тежки условия в Лига Европа. Каквото е времето за нас, такова е и за тях. Залогът е много голям и за двата отбора. Моментното състояние е почти без значение в тези мачове", завърши Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sam26
26.02.2011 11:24

Ясене я кажи за дъщеря си Ванеса дето учи в ана май каква е