Венгер: Фабрегас няма да играе в неделя

13:05
Венгер: Фабрегас няма да играе в неделя
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас ще пропусне неделния финал в турнира за Купата на Лигата срещу тима на Бирмингам.

Испанският национал страда от травма в подколянното сухожилие, а Внгер заяви за клубната телевизия: "Става въпрос за лека травма, но е сигурно, че Сеск няма да играе в неделя".

Френският мениджър добави: "Не знам колко дълго ще отсъства, но за неделя няма как да се възстанови. Той е разочарован! Ние всички съжаляваме и тъжим с него. Единственият начин, по който можем да му помогнем, е да спечели Карлинг Къп, защото той имаше основна заслуга за това да стигнем до финала".

Запитан дали Фабрегас ще играе в реванша с Барселона от Шампионската лига, Венгер отговори: "Труд

но е да се дават някакви срокове, няма как да го направя". Крилото Тио Уолкът също пропуска със сигурност мача с Бирмингам Сити, но и той няма да отсъства дълго.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

psiharizlle
25.02.2011 13:30

Дано да са готови за мача с Барселона да стане пак супер як мач и този път Барселона да бие, но и Арсенал да спечелят ще е защото те са единствените, които заслужават да го направят.Барселона шампион, ако пък отпаданат Арсенал искам да станат шампион.