Видолов: Трябва да сме по-убедителни от есента

12:33
Видолов: Трябва да сме по-убедителни от есента
Бъдещият старши-треньор на Ботев Пловдив Костадин Видолов заяви, че през втория полусезон в първенството ще иска от футболистите да се представят още по-убедително от сравнение с есента.

Въпреки огромната разлика пред преследвачите, "канарчетата" ще се стремят да играят красив футбол и да печелят победа след победа. Видолов отговори на въпроси на журналисти за състоянието на отбора в навечерието на първия официален мач за 2011 година. В него Ботев гостува на Асеновец в първия пролетен кръг от първенството. Ето какво сподели "Магьосникът":

"Смея да твърдя, че направихме много добра подготовка. Отборът е подготвен физически. Момчетата се чувстват много добре и всички сме в очакване на първия мач. В него няма да може да разчитаме единствено на Ангел Рахов, който е с контузия. Останалите са здрави и готови за срещата с Асенове". Н

а въпрос за целите, които Ботев ще преследва през пролетта и начинът, по който ще се мотивират футболистите при разлика от 16 точки пред втория, Костадин Видолов отговори така: "Целта през пролетта е да бъдем по-убедителни от първия полусезон и да радваме феновете с хубава игра. Както и през есента, продължаваме да играем всеки мач за победа. И в Асеновград ще бъде така".

Наставникът на "жълто-черните" сподели и очакванията си за двубоя на стадион "Шипка": "Първият мач с Асеновец беше доста инфарктен. Говорихме и пак ще говорим с момчетата и се надявам този път да бъдем по-убедителни. Ще търсим победата от самото начало".

Коце Видолов каза още, че селекцията в Ботев може да се счита за приключила, тъй като футболистите, с които разполага в момента са му достатъчни до края на сезона. За капитан на отбора спортно-техническият щаб е посочил Николай Манчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация