Стотици фенове подкрепиха Левски на днешната тренировка

20:07
Стотици фенове подкрепиха Левски на днешната тренировка
Стотици привърженици на Левски подкрепиха любимците си преди вечното дерби с ЦСКА на тренировката, която "сините" направиха на стадион "Георги Аспарухов".

Атмосферата на стадиона беше повече от ентусиазираща, след като запалянковците палиха факли, пееха и скандираха за отбора си. Футболистите видимо се амбицираха от феновете си, като тренираха с приповдигнато настроение. На тренирвката присъстваха изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков и спортният директор Георги Иванов - Гонзо.

Треньорът на "сините" Ясен Петров съобщи, че тимът е в пълен състав, което ще му даде свобода на избор за съботния мач срещу ЦСКА. Някои от футболистите като Александър Киров и Асен Георгиев са с леки травми, но и двамата не са сред титулярите за мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

radiigra4
25.02.2011 05:08

Само уевски ще те топли като си грозно говедо и не можеш да си намериш жена *lol*

krisoBG
24.02.2011 23:20

супер се получи определено.. чак нечовешки студ не е, а пък и както знаем - В студа, само и единствено Левски може да ни стопли!!!

fena_b
24.02.2011 23:03

Боби те на мача ще са толкова *smile*) Към winner: поне да бяхте сложили снимка от днешната тренировка,а не от тази срещу Лил...Иначе беше добре,ама в София си е нечовешки студ....