Левски надъхва капитана Йовов с нов договор

18:30
Левски надъхва капитана Йовов с нов договор
Левски ще сключи нов договор с Христо Йовов. Капитанът е обвързан до юни, а вече гони 34 години. С новия контракт Бижутера ще остане на терена поне до 2012-а.

Йовов е не само футболист и капитан, а и съратник на спортния директор Георги Иванов. И не е изключено да получи пост в клуба - помощник-треньор, още следващия сезон с тенденция за треньор в бъдеще. Или мениджър...

Йовов ще изведе “Левски” с лентата в събота едва ли не със статут на ново попълнение. Авторът на паметни голове срещу “Марсилия” и “Лацио” игра рядко есента, измъчван от травми.

“Може би и ние малко сме виновни за неговите контузии - коментира Гонзо. - Почива 15 дни, възстанови се, пак играе, пак почива, пак играе. Помогна обаче в достатъчно важни мачове, рискуваше здравето си... Той е важен футболист. И важна личност за нас. Има още какво да даде. Основен футболист ще е и сега, и следващия сезон.”

А ще има ли още нови подписи?

“На Дарко Тасевски удължихме договора - довери спортният директор. - Може би 90 процента от футболистите в отбора имат контракти до 2012-та и 2013-а. За нови подписи ще мислим лятото. В момента нямаме водещ футболист, на когото договорът да изтича и да може да си тръгне като свободен агент след сезона.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари